Вртић почиње са радом

Поштовани родитељи,
Сви објекти ПУ“Бошко Буха“ Инђија(целодневни боравак) ће почети са радом 11. маја 2020. године, па је у складу са новонасталом ситуацијом потребно да се упознате са овим обавештењем:

ПУ „Бошко Буха“ објавила је на свом сајту и ФБ страници упутство родитељима за повратак деце у вртић, у које се у 35 тачака објашњавају правила и понашања током епидемије корона вируса.
Уз одредбе које говоре о дезинфекцији простора, хигијенским навикама запослених и деце, биће постављене и дезинфекционе баријере на улазу у вртић.
Долазак деце има посебну процедуру, односно контролисан улазак у простор вртића уз дистанцу од два метра, пријем деце испред објекта, док би родитељи обавезно требали да носе маске. Пријем деце ће вршити особе које ће радити тријажу деце(преглед општег стања и мерење температуре бесконтактним топломером) уз потврду надлежног педијатра да је дете здраво. Да бисте добили потврду потребно је да телефонским путем позовете педијатријску службу Дома здравља Инђија и договорите термин, како се не би стварале гужве и избегли сувишни контакти.
Поред лекарске потврде, сваки родитељ који доводи дете у вртић мораће да достави потврду послодавца да мора да буде присутан физички у фирми у којој ради.
Због поменутих мера боравак деце у вртићу неће бити исти као пре, али исте треба поштовати како бисмо сачували здравље деце и запослених у установи.
Управа ПУ „Бошко Буха“